# **Summer 2021 Clean Air Act Advisory Committee Virtual Meeting**

### July 21 and 22, 2021

### 1:00 pm - 4:00pm (EST)

# **CAAAC DAY 1 Agenda**

Date	Time	ltem	Speaker
July 21	1-1:15 PM (15 min)	Open meeting, Introduce new DFO; Technology review/key functions/reminders	John Shoaff, Office of Air Policy and Program Support Lorraine Reddick, Office of Air Policy and Program Support (Designated Federal Official)
	1:15-1:45 PM (30 min)	Improving Access to Air Toxics Data	Hillary Ward, Office of Air Quality Planning and Standards
	1:45-2:20 PM (35 min)	American Rescue Plan (ARP) Monitoring Plan	Chet Wayland, Office of Air Quality Planning and Standards Kristen Benedict, Office of Air Quality Planning and Standards
	2:20-2:30 (10 min)	Break	
	2:30-3:00 PM (30 min)	HFC Allocation and AIM Act	Cindy Newberg, Office of Atmospheric Programs
	3-3:45 PM (45 min)	OAR Priorities	Joe Goffman, Office of Air and Radiation
	3:45-4:00 PM (15 min; will extend if needed)	Public Comment	Facilitator: John Shoaff, Office of Air Policy and Program Support

Summer 2021 Clean Air Act Advisory Committee Virtual Meeting
July 21 and 22, 2021

1:00 pm - 4:00pm (EST)

# CAAAC Day 2 Agenda

Date	Time	ltem	Speaker
July 22	1-1:05 (5 min)	Open Day 2	John Shoaff, Office of Air Policy and Program Support Lorraine Reddick, Office of Air Policy and Program Support (DFO)
	1:05-1:30 PM (25 min)	MSTRS Subcommittee Update: Future Mobility Report	Karl Simon, Office of Transportation and Air Quality
	1:30-4 PM (2.5 hours)	50 <sup>th</sup> Anniversary Report working meeting	Facilitator: Gillian Mittelstaedt,  CAAAC
	4 PM ( will extend if needed)	Close meeting	Lorraine Reddick, Office of Air Policy and Program Support (DFO)