December 2021 Clean Air Act Advisory Committee Virtual Meeting

Wednesday, December 15, 2021

1:00pm -4:00 pm (EST)

Time	Торіс	Presenter
1:00 - 1:10 (10 min)	Introductions and welcome	John Shoaff and Lorraine Reddick EPA Office of Air Policy and Program Support
1:10 – 2:00 (50 min)	Initial EPA response to 50 th Anniversary Report and Update from OAR Leadership	Joe Goffman, EPA Office of Air and Radiation Tomás Carbonell, EPA Office of Air and Radiation EPA Program Office representatives
2:00 – 2:30 (30 min)	Presentation and Discussion of MSTRS MOVES Technical Report	Matt Barth, Report lead Megan Beardsley, EPA Office of Transportation and Air Quality
(15 min)	break	
2:45 – 3:45 (60 min)	Presentation and Discussion of draft MSTRS Report "Future Mobility"	Rich Kassel, Report lead
3:45-4:00 (15 min)	Public comment Upcoming Meeting: MSTRS Report review plan; member topic requests	Lorraine Reddick EPA Office of Air Policy and Program Support
	· · · · · ·	