February 2022 Clean Air Act Advisory Committee Virtual Meeting Tuesday, February 8, 1-4pm EST

Time	Торіс	Presenter
1pm-1:10	Introductions and welcome	John Shoaff and Lorraine Reddick
10 min		EPA Office of Air Policy and Program Support
1:10-1:20	Vote to approve the MSTRS MOVES	John Shoaff and Lorraine Reddick
10 min	Technical Report	John Shoan and Lonaine Reduck
1:20-1:35	Vote to approve the MSTRS "The Future	John Shoaff and Lorraine Reddick
15 min	of Mobility" Report	
	Demo 1: Power Plants and Neighboring	Travis Johnson, EPA Office of Atmospheric
1:35-2:25pm	Communities tool	Programs
50 min	Demo 2: GHGRP Demographic	Kong Chiu, EPA Office of Atmospheric
	Data tool	Programs
2:25-2:40	Break	
2:40-3:40pm <i>60 min</i>	Air Monitoring: ARP update, fence- line community monitoring, and air monitoring requests	Kristin Benedict, Chet Wayland, Ned Shappley and Mike Koerber Office of Air Quality Planning and Standards
3:40-3:55	Public Comment	John Shoaff and Lorraine Reddick
15 min		EPA Office of Air Policy and Program Support
5 min	Close Meeting	Lorraine Reddick
		EPA Office of Air Policy and Program Support