## Value of Information Analysis Virtual EPA Board of Scientific Counselors *ad hoc* Panel Meeting July 25-26, 2023

## Day 1: July 25, 2023

Time	Duration	Topic	Speaker
11:00-11:10 am	10 minutes	Welcome	Maureen Gwinn
11:10-11:20 am	10 minutes	Introduction of the Panel	Tom Tracy
11:20-11:40 am	20 minutes	Day 1 Agenda, Introduction of VOI Team, and Charge to the Panel (Review Charge Qs)	Rusty Thomas
11:40-12:00 pm	20 minutes	Background on Underlying Toxicity Testing and Human Health Assessment Needs	Alison Harrill
12:00-1:00 pm	60 minutes	Value of Information Analyses and Overview of Published Framework	Shintaro Hagiwara and Greg Paoli, Risk Sciences International (RSI)
1:00-1:30 pm	30 minutes	Break	
1:30-2:00 pm	30 minutes	Design of the Case Study	Alison Harrill
2:00-2:45 pm	45 minutes	Parameterization of the VOI Models for the Case Study	Shintaro Hagiwara and Greg Paoli, RSI
2:45-3:00 pm	15 minutes	Break	
3:00- 3:45 pm	45 minutes	Case Study Results	Shintaro Hagiwara and Greg Paoli, RSI
3:45-4:00 pm	15 minutes	Summary and Conclusions	Alison Harrill
4:00-4:50 pm	50 minutes	Questions from Panel	Co-chair: Julia Rager
4:50-5:00 pm	10 minutes	Wrap Up	Rusty Thomas

## Day 2: July 26, 2023

Time	Duration	Topic	Speaker
11:00-11:10 am	10 minutes	Welcome Back	Annette Guiseppi-Elie
11:10-12:00 pm	50 minutes	Public Comment Period	Facilitator: Tom Tracy
12:00-12:30 pm	30 minutes	Break	
12:30-1:30 pm	60 minutes	Questions from Panel	Co-chair: George Gray
1:30-3:30 pm	120 minutes	Break up into Charge Question Groups	Co-chair: Julia Rager
		(closed session)	
3:30-3:45 pm	15 minutes	Break	
3:45-4:45 pm	60 minutes	Report out and Charge Question	Co-chair: George Gray
		Discussions	
4:45-5:00 pm	15 minutes	Wrap Up and Close meeting	Rusty Thomas